Brochure Vacatures Afspraak

Stap 4: beheren

Stap 4: Beheren

Steeds meer opdrachtgevers kiezen er voor om OOST hun nieuwe gebouw te laten beheren. We schrijven een onderhoudsplan en voeren dit

uit tegen vooraf vastgestelde jaarlijkse kosten. U kunt er zeker van zijn dat uw gebouw in topconditie blijft en u beschermt hiermee uw investering.

Wij zijn blij dat uw gebouw er mooi bij staat

    spacing-default  

Service dienst

OOST legt een bouwmateriaal archief van uw gebouw aan, zodat bepaalde materialen altijd beschikbaar zijn bij beschadigingen. Daarnaast zorgt OOST ervoor dat het tekenwerk van uw gebouw actueel blijft en uw gebouw blijft voldoen aan actuele eisen vanuit het bouwbesluit. Zaken als CV-onderhoud, schilderwerk en dak inspecties behoren tot de standaard onderhoudstaken. Tuinonderhoud, schoonmaken en het bijhouden van interne veranderingen worden ook door OOST verricht. OOST heeft een eigen service dienst waar u gebruik van kunt maken. Zo weet u zeker dat uw gebouw optimaal gebruikt kan worden en haar waarde beschermd is.

Wij kennen uw gebouw

Wij zijn blij dat uw gebouw er mooi bij staat en zorgen voor een succesvolle vervolg verbouwing. Mocht u in een later stadium veranderingen aan uw gebouw willen aanbrengen, dan is OOST geheel op de hoogte van alle aanpassingen in de tussentijd en is het tekenwerk snel klaar.

De architecten van OOST! zijn prijswinnaars

Winnaar!
Groene giraf 2011
Winnaar! architectuur
publieksprijs 2011
Runner-up Architectuur
juryprijs 2011
Winnaar! Welstand
publieksprijs 2006

Contact met OOST Architecten

Ons kantoor 
Steenstraat 2
6511 TV Nijmegen
024-7370342 (ma- vr: 9:00-17:30)

Vraag hier uw brochure aan