Brochure Vacatures Afspraak

Werkwijze stap 3

Stap 3: Bouwen

We gaan de bouwplaats opstarten. OOST organiseert het gehele bouwproces. Behalve overleggen en besluiten nemen, hoeft u eigenlijk niets te doen. We beperken de vergaderingen tot hetgeen noodzakelijk is en afhankelijk van uw dagindeling passen wij onze vergadering aan. OOST contracteert alle bouwpartijen, richt de bouwplaats in en zorgt voor

beveiliging. Daarbij onderhouden wij vaak contact met de omliggende gebruikers (buren) om overlast te voorkomen. Wij informeren u over de voortgang en stemmen alle belangrijke besluiten met u af. Tenzij u de opdracht of het gebouw verandert, is er geen meerwerk. Dat is wel zo overzichtelijk.

We bouwen zowel voor particulieren als bedrijven.

    spacing-default  

Kwaliteit

OOST controleert tijdens de bouw streng op de geleverde kwaliteit en checkt of dit overeenkomt met het bestek. We sturen bij en verbeteren waar dat kan. De sfeer op de bouwplaats is er een van onderling respect en samenwerking. Als het nodig is, zal OOST op de bouwplaats stevig handhaven, maar pas als een goed gesprek eerder niet geholpen heeft. U zult hier als opdrachtgever weinig van merken, aangezien wij alle contacten richting de bouwplaats onderhouden.

Tijdens de bouw maakt OOST doorlopend foto’s en stelt die u ter beschikking, zodat u goed op de hoogte bent van de voortgang. Regelmatig maken we een ronde over de bouwplaats en bespreken de voortgang en keuzes die nog gemaakt moeten worden.

Oplevering

Als we zover klaar zijn met bouwen en het gebouw opgeleverd kan worden, plannen we een datum. OOST levert een gebruiksklaar gebouw op. Het is schoon, gereed en gemaakt volgens planning en afspraak. DAG! kan u ondersteunen met de realisatie van het interieur, de verhuizing en de verdere terreininrichting. Zo komt u in een kant-en-klaar gebouw en kunt u in de tussentijd gewoon doorwerken of wonen. U kunt snel aan de slag met de voortzetting van uw bedrijf of uitnodigingen versturen voor een housewarming.

De architecten van OOST! zijn prijswinnaars

Winnaar!
Groene giraf 2011
Winnaar! architectuur
publieksprijs 2011
Runner-up Architectuur
juryprijs 2011
Winnaar! Welstand
publieksprijs 2006

Contact met OOST Architecten

Ons kantoor 
Steenstraat 2
6511 TV Nijmegen
024-7370342 (ma- vr: 9:00-17:30)

Vraag hier uw brochure aan