Brochure Vacatures Afspraak

Stap 2: Ontwerp Uitwerken

Stap 2: Uitwerken

We gaan in deze fase het schetsontwerp uitwerken. Dat is best een klus waar wij u bij nodig hebben. We starten met de plattegronden en werken daarna de gevels en materialen uit. Met behulp van onze computers maken we fotorealistische afbeeldingen van de eindsituatie van binnen en buiten. We noemen het plan nu het voorlopig ontwerp. Vervolgens gaan

we het voorlopig ontwerp uitwerken naar een definitief ontwerp. Daarvoor betrekken we een constructeur en andere specialisten bij uw plan. Samen maken we een optimaal plan. Uw OOST architect blijft ten allen tijde uw enige aanspreekpunt. Dat is wel zo overzichtelijk.

Samen maken we een optimaal plan.

    spacing-default  

Vergunning

We gaan nu de vergunning aanvraag voorbereiden ( indien nodig). Alle stukken worden digitaal bij de gemeente ingediend en we begeleiden het gehele vergunning traject. We gaan nu aan de slag met het bestek. Dat is een hele klus en vergt enige tijd. Het bestek gebruiken we om alle prijzen aan te vragen en u te voorzien van een goede beschrijving van uw toekomstige gebouw, zodat u weet wat u krijgt voor uw geld.

Projectkosten berekenen

Nu we weten hoe het gebouw er echt uitkomt te zien, brengen we de kosten verder in kaart. Dit gebeurt gedetailleerder dan in de vorige stap. Deze prijs noemen we de definitieve prijs.

Pas als u akkoord bent met de combinatie van plan en definitieve prijs gaan we bouwen. Zo heeft u steeds controle over wat er gebeurt.

De architecten van DAG! uit Nijmegen zijn prijswinnaars

Winnaar!
Groene giraf 2011
Winnaar! architectuur
publieksprijs 2011
Runner-up Architectuur
juryprijs 2011
Winnaar! Welstand
publieksprijs 2006

Contact met OOST Architecten

Ons kantoor 
Steenstraat 2
6511 TV Nijmegen
024-7370342 (ma- vr: 9:00-17:30)

Vraag hier uw brochure aan