Brochure Vacatures Afspraak

“BorgPlan™ garandeert een soepel verloop van uw project“

Ontwerpcultuur

OOST architecten heeft een ontwerpmethode die sterk gericht is op een hoge kwaliteit. Een sterk ontwerp start met een krachtig concept. OOST bouwt diverse betekenislagen in haar ontwerpen. Als gevolg hiervan zijn onze ontwerpen boeiend, vanzelfsprekend en uitdagend.

Op kantoor draagt iedereen bij aan het ontwerpproces en heeft een mening over hoe het beter kan. De hoofdlijn wordt bepaald door de project-architect, hij bewaakt de kwaliteit en stuurt het ontwerpproces waarbij de klantwensen omgezet worden in slimme en esthetische oplossingen.

We leren u graag kennen als onze nieuwste opdrachtgever

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek
    spacing-default  

Projectsturing

OOST kent een gedegen projectaanpak waarin 25 jaar ervaring is verwerkt. We werken volgens de beproefde BorgPlan™ projectmethode. BorgPlan™ bestaat uit 10 fasen van initiatief via ontwerp en uitvoering naar beheer. Onze communicatie draait om inzicht en openheid.

BorgPlan™ voorkomt dat het project afdwaalt en zijn doelmatigheid verliest. Daarnaast biedt het maximaal de ruimte voor creativiteit en dialoog met de opdrachtgever. Architectuur is ambachtelijk handwerk en zoals ieder ambacht is het gebaseerd op ervaring, kennis en kunde. OOST werkt op een moderne wijze aan haar architectuur en doet dit met de meest actuele technieken als virtuele gebouwmodellen en BIM-systemen. Daarnaast zijn we sterk in 3D-visualisaties en projectkostencalculaties. OOST is sterk gericht op uitvoering van haar plannen. We zijn geen papieren architectenbureau. We maken plannen die wijzelf net als onze opdrachtgevers graag gebouwd zien worden. Bijna 95% van de plannen die OOST ooit maakte zijn gerealiseerd. Dit kan alleen als we bij OOST het einddoel goed in beeld houden en pas beginnen aan een project als de condities goed zijn.

Kwaliteit

Kwaliteit is nooit het resultaat van gemakzucht. Iets goeds maken kost tijd en energie. Iets geweldigs maken kost een paar jaar van je leven, die je door de waardering van je opdrachtgever aan het einde van het project weer terugkrijgt. OOST werkt met hart en ziel aan ieder project groot of klein. Dat doen we samen met u. We verwachten dus dat u mee doet. U wordt betrokken bij de afwegingen en ideeën. Wij verrichten natuurlijk het noeste handwerk. De mensen van OOST zijn van hoge kwaliteit, ze zijn opgeleid aan de Technische Universiteit of Technische Hogeschool. We leiden onze eigen mensen op, via stageplaatsen en lange samenwerkingsverbanden. De mensen van OOST zijn allemaal anders en brengen vanuit hun eigen unieke achtergronden iedere dag nieuwe ideeën mee naar hun werk.

Innovatie als basisvoorwaarde voor creativiteit

Innovatie

OOST is uitgesproken innovatief. Het zit in onze genen. OOST heeft haar methodiek via innovatieplatform Syntens (ministerie v. economische zaken) verder vormgegeven. We kijken vooral naar disciplines van buiten dearchitectuur en bouw om onze eigen sector verder te brengen. Directeur Frits Borsten is als senior architect en bouwtechnoloog opgeleid aan de TU Delft.

Deze theoretische basis drijft OOST voort op het traject van dienst- en productontwikkeling. De creatieve kracht van OOST drijft diverse initiatieven en bedrijven. Voorbeelden van onze innovativiteit : BorgPlan™-methode, ProjectMonitor™ en de zusterbedrijven DAG! , A-Cube, DAG! Werk in uitvoering en DAG! HSB.

De architecten van OOST! zijn prijswinnaars

Winnaar!
Groene giraf 2011
Winnaar! architectuur
publieksprijs 2011
Runner-up Architectuur
juryprijs 2011
Winnaar! Welstand
publieksprijs 2006

Contact met OOST Architecten

Ons kantoor 
Steenstraat 2
6511 TV Nijmegen
024-7370342 (ma- vr: 9:00-17:30)

Vraag hier uw brochure aan