Brochure Vacatures Afspraak

Geef met nieuwbouw uitdrukking aan uw ambitie of wens.

Hoogwaardige nieuwbouw als uiting van een persoonlijke droom of ambitie

OOST is sterk in hoogwaardige nieuwbouw. We werken zowel voor particulieren, bedrijven, organisaties en overheden. Nieuwbouw is de ultieme manier om uiting te geven aan een persoonlijke droom, zakelijke of maatschappelijke ambitie.

Oost benadert nieuwbouwprojecten als de expressie van een specifieke combinatie van een opdrachtgever en de locatie. We gaan op zoek naar wat er dieper in de bouwopgave verscholen ligt en halen dat naar boven om tot een heel eigen en specifiek beeld te komen. Zo voelt nieuwbouw als absoluut maatwerk en heeft het een eigen uniciteit.

De oplossing ligt verscholen in de opgave zelf. Voor een ondernemer betekent dat er vanuit OOST een diepe interesse bestaat in zijn bedrijf, de

klanten, het productieproces en de oorspronkelijke drijfveren. Bij particulieren kijken we vaak naar hele persoonlijke overwegingen, ervaringen en voorkeuren. OOST vertaalt die in een unieke architectonische combinatie.

We kunnen terugkijken op een lange traditie van innovatief materiaal- en ruimtegebruik zodat geen oplossing te gek is. Vaak vragen opdrachtgevers aan ons om het gevoel dat een oud pand heeft over te brengen naar een nieuwe locatie. Dat lukt alleen als we het nieuwe gebouw direct een betekenis kunnen geven die verder gaat dan vormgeving of architectuurstijl. OOST maakt nieuwbouw met een gelaagde opbouw. Het zijn geen standaardplannen of oplossingen, maar uitgekristalliseerde ontwerpen die al een waarde hebben voordat ze in gebruik genomen zijn.

De architecten van OOST! zijn prijswinnaars

Winnaar!
Groene giraf 2011
Winnaar! architectuur
publieksprijs 2011
Runner-up Architectuur
juryprijs 2011
Winnaar! Welstand
publieksprijs 2006

Contact met OOST Architecten

Ons kantoor 
Steenstraat 2
6511 TV Nijmegen
024-7370342 (ma- vr: 9:00-17:30)

Vraag hier uw brochure aan