Brochure Vacatures Afspraak

OOST is gevestigd in het inspirerende 16de eeuwse monumentale Brouwershuis

Ons Team

De kern van het OOST team wordt gevormd door architecten ondersteund door projectleiders, bouwkundig tekenaars en ingenieurs. We proberen ons team zo compact en doelgericht mogelijk te houden.

Daarnaast maakt OOST gebruik van een vast team van diverse externe specialisten zoals constructeurs, installatie adviseurs en landschapsarchitecten.
 

Bij OOST werken mensen met inhoud en karakter die net als onze opdrachtgevers volop in het leven staan. Zo snappen we beter wat onze opdrachtgevers inspireert en motiveert.

OOST realiseert hoogwaardige architectuur voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Vraag onze brochure aan

    spacing-default  

Kantoor

Vanuit ons 17de -eeuwse kantoor “Het Brouwershuis” in Nijmegen werken we aan bouwplannen van hoge kwaliteit voor een grote variëteit aan opdrachtgevers.

Ons bijzondere monumentale kantoor is een typisch voorbeeld van hoe een bijna 400 jaar oud gebouw opnieuw leven ingeblazen werd en gebruikt kan worden in de huidige moderne tijd.

Bedrijfshistorie

OOST architecten en adviseurs BV is het resultaat van 25 jaar doorlopende innovatieve bedrijfsontwikkeling. Gestart als maatschap in 1994 ontstond na enige tijd de behoefte aan een andere zakelijke structuur. In 2005 ging deze maatschap over in een besloten vennootschap. Na de uittreding van een van de architecten zette het team als collectief zijn eigen koers in en transformeerde het toenmalige bureau in het huidige OOST Architecten en Adviseurs BV gespecialiseerd in transformatie architectuur.

Transformeren en evolueren
liggen in elkaars verlengde

Neem contact op

CAD & ICT

OOST beschikt over een innovatief ICT platform voor haar tekenwerk (ArchiCAD , BIMx, Artlantis), databeheer en clouddiensten. Dat betekent dat OOST beschikt over een robuust systeem dat samenwerkt met andere bouwpartners en gewend is grote hoeveelheden data te verwerken tot virtuele gebouwen.

We gebruiken dit tijdens het gehele project om presentaties te maken en tekeningen te produceren. Alle informatie zit in ons virtueel gebouwmodel. Daarnaast beschikken we over de mogelijkheid om onze ontwerpen in 3D te printen.

25 jaar projectervaring!
Kijk waar ons team aan heeft gewerkt
Bekijk ons portfolio

De architecten van OOST! zijn prijswinnaars

Winnaar!
Groene giraf 2011
Winnaar! architectuur
publieksprijs 2011
Runner-up Architectuur
juryprijs 2011
Winnaar! Welstand
publieksprijs 2006

Contact met OOST Architecten

Ons kantoor 
Steenstraat 2
6511 TV Nijmegen
024-7370342 (ma- vr: 9:00-17:30)

Vraag hier uw brochure aan